PANELE
DUNDEE   
35.00 €Category:Dekorativne panele

Panela dundee se izdeluje v 8. barvah.Zelo priljubljena za znotraj in zunaj.Ima bolj majhen relief kamna.


More ?>
PANELA_LESENE
DEŠČICE IMITACIJA   
40.00 €Category:Dekorativne panele

Palenela deščice je popolna kopija pravega lesa.V paneli se poznajo vse rasti lesa, grče. Izdelujemo  jih v beli, sivi  in različni rjavi barvi, npr.oreh, hrast, macesen, bor.Panele se lahko uporabljajo za zunaj in znotraj.Odporne so na temperaturo, dež, sneg. Barva je v masi in je trajna, odporna na vremenske neprilike.

Imitacija lesa se dobi tudi 20 cm širok ladijski pod, okroglice in na novo 3D oblika kock, ki se veliko uporablja za stropove.


More ?>
DEKORATIVNA
PANELA TOSKANA   
35.00 €Category:Dekorativne panele

Dekorativne panele Toskana se izdelujejo v beli,beš,rjavi,sivi in antracit črni barvi.Velikost panel je 100x200cm, debelina je 1-2 cm.Teža 8kg/m2.Uporablja se lahko za zunanje in notranje prostore.Odporne so na vse vremenske neprilike, so iz naravnih materialov, brez plastike in poliestra.ODPORNE so na sol,temperaturo, tako, da jim ogen ne naredi nič. Odporne so tudi na niske temperature in vodo, po nih lahko dežuje. Lepijo se z lepilom za keramiko ali purpeno.Lahko se samo privijačijo in se uporabljajo namesto knaufa.So veliko močnejše od knaufa.


More ?>
PANELE
QUEN RUSTIK   
40.00 €Category:Dekorativne panele

PANELA QUEN SE RAZLIKUJE OD VENECIJE, KER IMA  QUEN V PANELI POLOVIČKE,  V VENECIJI PA CELE OPEKE. VELIKOST PANELE JE 120X 200cm, DEBELINA 0.5-1 cm, TEŽA 10-12 kg.


More ?>
PANELI
VENECIA ANTIC   
40.00 €Category:Dekorativne panele

DEKORATIVNE PANELE SE IZDELUJEJO V RAZLIČNIH BARVAH ANTIK, RUSTIK, BELA, SIVA, MULTIKOLOR, OPEČNA IN PO ŽELJI KUPCA. TEŽA PANELE JE 10-12KG/m2, DEBELINA OD 0.5-1cm. PANELA VENECIA SE OD QUEN PANELE RAZLIKUJE V TEM, DA QUEN IMA POLOVIČKE, VENECIA IMA PA CELE OPEKE.


More ?>
UMIVALNIK
TALNI 50cm   
100.00 €Category:Fontane, umivalniki

More ?>
 1  2  3  4  5   Next   ...   Last