Dekorativni paneli

Dekorativni paneli za zidove: okrasni stenski paneli po izjemno ugodni ceni

Dekorativni paneliDekorativni paneli so odlična rešitev za zunanjo in notranjo dekoracijo sten. Dekorativni paneli za zidove, ki vam jih ponujamo v našem družinskem podjetju, so kvalitetni, cena, ki jo boste za njih plačali pa več kot ugodna. Z gradbeništvom se ukvarjamo že 75 let, svojim kupcem pa zagotavljamo vrhunsko kakovost izdelkov. Ponosni smo na izdelke, ki jih z veseljem izdelujemo, posebno mesto med njimi pa zagotovo zasedajo dekorativni stenski paneli. Kaj jih dela tako posebne in dragocene, se morda sprašujete. Dekorativni paneli so odporni na visoke temperature, sol, vodo in različne kemikalije. Tako v Sloveniji, kakor tudi v tujini smo za dekorativne panele dobili veliko priznanj. Ponujamo vam preko 40 vzorcev dekorativnih panelov za zidove, njihova teža pa je pičlih 9 kg/m2. Vabimo vas, da nas obiščete ali pa si ponudbo dekorativnih stenskih panelov ogledate na naši spletni strani. Dekorativni paneli za zidove so na voljo v različnih barvah, zato smo prepričani, da boste v bogati ponudbi našli takšne, ki bodo polepšale vaš prostor. 

Dekorativni stenski paneli: nekaj osnovnih lastnosti

Dekorativni stenski paneliDekorativni paneli so narejeni iz negorljivega materiala, in sicer specialnih steklenih vlaken, ki so odporni na različne vrste kemikalij. Naj poudarimo, da naši dekorativni paneli niso iz poliestrskih vlaken. Odlična novica za vse, ki se zanimate za nakup dekorativnih panelov je ta, da so temperaturno obstojni tako na nizke, kakor tudi na visoke temperature. Prav zato so primerni za zunanji in notranjo dekoracijo. Teža stenskih panelov se giblje med 8 in 10 kg/m2, na voljo pa so v različnih barvnih odtenkih. Dekorativni paneli za zidove se lahko lepijo z lepilno purpeno ali z lepilom za keramiko. Če jih ne želite lepiti, jih lahko privijačite ali uporabite namesto gips plošče. Ponosni smo, da so dekorativni paneli okolju prijazni in lahko se reciklirajo. Predvsem pa so plod našega lastnega razvoja. Vse informacije o dekorativnih panelih in ceni so vam na voljo na naši spletni strani. Če se zanimate za nakup, nas kontaktirajte. Prepričani smo, da boste našli tisto, kar iščete. 

Stenski paneli po ugodni ceni: velika izbira barv, motivov in vzorcev

V našem podjetju smo mnenja, da v gradbeništvu ne obstaja izdelek, ki ga mi ne bi mogli narediti. Svoje znanje neprestano nadgrajujemo in na ta način skrbimo, da smo vedno v koraku s časom. Stenski paneli so izredno priljubljena izbira mnogih, ki želijo popestriti svoj dom ali poslovni prostor. Različne barve, motivi oziroma vzorci bodo pričarali prijetno vzdušje v vsakem prostoru. Za vse informacije o ceni stenskih dekorativnih panelov smo vam na voljo preko telefona ali elektronske pošte. 

Preverite tudi ponudbo grških stebrov in cvetličnih korit.